fbpx

Hierbij brengen wij jullie op de hoogte van de langverwachte Autoclub Nürburgring Trip 2020. Deze gezamenlijke rit wordt georganiseerd door De Autoclub en is GRATIS voor leden van De Autoclub. Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag mee doen aan deze trip? Geen probleem, de kosten voor deelname (1 auto, 2 personen) bedragen €19,95 per equipe.

Het afsluiten van een lidmaatschap bij De Autoclub is daarentegen veel interessanter en kost slechts €99,95 per jaar. Dit lidmaatschap gaat direct in en is geldig tot en met december 2021. In dit lidmaatschap zullen meerdere gratis evenementen en bijeenkomsten vallen en geeft je een exclusief kijkje in de wereld van ieder met een hart voor auto’s.

Wat: Nürburgring Trip 2020
Waar: startlocatie omgeving Nijmegen
Wanneer: Zondag 20 september 2020 – 09:00 uur
Hoe: eigen vervoer, 1 team (2 personen)
Kosten: Gratis voor leden (€19,95 voor niet leden per team)

De Nürburgring Trip 2020 zal om 09:00 uur starten vanaf een locatie nabij Nijmegen, de verwachtte aankomst bij de Nürburgring zal tussen 12:00 uur en 13:00 uur zijn. De route zal ons gezamenlijk over de Duitse Autobahn laten rijden, maar ook zeker een prachtige rit door de Duitse Eiffel brengen.

Samen is leuker dan alleen, zeker als autoliefhebber is het leuk om samen te rijden. Uiteraard houden wij rekening met alle COVID19 maatregelen en zullen wij dan ook geen gezamenlijke lunch / stoplocatie plannen. Wij brengen jullie naar de mooiste spotlocaties van de Nürburgring, waar je op eigen gelegenheid (neem klapstoeltjes mee!) kunt kijken naar de uitdagende touristenfahrten.

Durf jij het aan om zelf te rijden over het meest uitdagende circuit ter wereld? Via deze link kun je tickets boeken –> https://www.greenhelldriving.nuerburgring.de/#/landing

Inschrijven voor dit event kun je doen door een mail te sturen naar [email protected] met de volgende gegevens:

Naam:
Lid: ja / nee
1 Passagier: ja / nee
Type Auto:

Meer info over dit event zal je per e-mail worden toegestuurd.

De Autoclub Nürburgring Trip 2020

De grootste en leukste autoclub van Nederland