Het is een vreemd jaar, voor ons allemaal.

In 2020 zijn wij nagenoeg niet bij elkaar gekomen en hebben je als lid niet alles uit het lidmaatschap kunnen halen. Wij willen jullie hier niet de dupe van laten worden en daarom hebben wij besloten het lidmaatschap van De Autoclub GRATIS met 1 jaar te verlengen. Ben je lid in 2020, dan word het lidmaatschap gratis verlengd tot en met december 2021.

NURBURGRING TRIP 2020 GAAT DOOR!

De geplande Nürburgring trip gaat nog wel gewoon door dit jaar, wij zullen op zondag 20 september gezamenlijk afreizen naar de Duitse Eifel. De benodigde Informatie over deze trip en hoe je je kunt aanmelden zal in de komende weken gemaild worden.

Voor nu willen wij jullie veel gezondheid toewensen en hopelijk kunnen wij jullie snel weer uitnodigen voor een leuke bijeenkomst.Met sportieve groet!

Lidmaatschap gratis verlengd!

De grootste en leukste autoclub van Nederland