fbpx

Als lid van de Autoclub kom je meerdere keren per jaar samen met andere clubleden. De ene keer organiseert De Autoclub een borrel, de andere keer gaan we gezamenlijk naar de Nürburgring. Dit varieert dus van een bijeenkomst tot een actief uitje waarbij we gezamenlijk zullen rijden. Het is en is en blijft een autoclub’ en auto’s zullen ten alle tijden centraal staan bij alles wat we doen. 

Tijdens het Mystery Event nodigen wij jullie uit om een kijkje in de keuken te nemen op plekken waar je normaal gesproken niet zal komen. Denk hierbij aan privécollecties, musea of andere bijzondere verzamelingen. Door ons zeer uitgebreide netwerk kunnen wij jullie meenemen in deze exclusieve wereld van autoverzamelingen en kom je op plekken waar je nog nooit eerder geweest bent. Gezien de privacy van dit netwerk zullen de plaatsen van dit evenement niet openbaar gemaakt worden en vragen wij dan ook discretie van jullie kant. 

Meer info over dit event ontvang je tijdens de nieuwjaarsborrel!

Mystery Event – Privé Collecties

De grootste en leukste autoclub van Nederland