fbpx

Ook in januari 2021 zullen wij weer van start gaan met de jaarlijks terugkerende nieuwjaarsborrel, welke in het teken staat van alle clubleden! Tijdens deze borrel kondigen wij de plannen voor het komende jaar aan en geven wij een overzicht van alle evenementen en bijeenkomsten van De Autoclub.De Autoclub zal te gast zijn bij Autotron Exclusive en onder het genot van een hapje en een drankje ontmoet je de nieuwste clubleden, kijk je naar de meest exclusieve auto’s en is er een fotograaf aanwezig om jou bolide professioneel vast te leggen op een hele mooie locatie! Deze foto’s zullen later aan je worden toegestuurd. 

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Tijdens de nieuwjaarsborrel is het dan ook toegestaan om gratis één persoon als introducé mee te nemen.

Meer info over deze bijeenkomst ontvang je in december 2020.

Nieuwjaarsborrel 2021- Autotron Exclusive

De grootste en leukste autoclub van Nederland