fbpx

Leuk dat je lid geworden bent van De Autoclub. 

Wij van Hartvoorautos.nl speelden al langer met het idee om de community van onze volgers samen te brengen. Want zeg nou eerlijk, samen is het altijd leuker dan alleen. Zo hebben wij meerdere partners bereid gevonden om jullie kennis te laten maken met hun producten of diensten, die jou als lid van De Autoclub gratis worden aangeboden. Daarnaast organiseren wij een aantal bijeenkomsten per jaar om zo veel mogelijk clubleden samen te brengen. 

Het idee achter de autoclub is; ‘Het gaat er niet om wat je hebt, maar om wie je bent!’. Bij ons is het niet van belang of je wel of geen een ’dikke’ auto hebt, wél is het van belang dat je een hart voor auto’s hebt! Wij zullen jullie gedurende het jaar op de hoogte houden van alles wat er op automotive gebied in Nederland speelt en zullen onze uiterste best doen om jouw lidmaatschap onvergetelijk te maken. 

Welkom bij De Autoclub!

De grootste en leukste autoclub van Nederland