GRATIS 2 heats buiten karten

De grootste en leukste autoclub van Nederland

GRATIS 2 heats buiten karten

Wil je meer informatie? Stuur een mail naar: [email protected].

Echt karten doe je BUITEN! De snelste karts, echt asfalt en op en top racebeleving! En hoe gaaf is het als het gaat regenen? Net als in de Formule 1 volop spektakel en spanning! Daag je vrienden uit en ga racen in Lelystad. Karten is zowel mogelijk in groepsverband of individueel.

Via De Autoclub kun je GRATIS* karten bij Kart Centrum Lelystad, op vertoon van jouw lidmaatschap kun je in Lelystad 2 heats van 10 minuten karten op het buitencircuit.

HEAT 1 – RT8 International kart (introductie sessie)

HEAT 2 – VT250 Racekart

• Supersnelle 4 takt motor met fuel injection
  • Hydrolische rem
  • Echte racekart met super wegligging
  • Alleen mogelijk na heat in RT8 kart, bel altijd even van tevoren
  • Topsnelheid; 120 km/u

Na het rijden met de VT250 kart heb jij de ideale racebeleving die karten jouw kan bieden, na het rijden van deze 2 sessies is het dan ook mogelijk om meer sessies te boeken.

Naast de losse kart sessies is het mogelijk om via De Autoclub deel te nemen aan de 2-uurs races van Hart voor Auto’s & Kart Centrum Lelystad. Meer info hierover vind je hier.

*Reserveren voor het karten is vereist – enkel mogelijk maandag t/m vrijdag. Op dinsdag gesloten.